Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful celui mai temut serviciu de spionaj e implicat într-un scandal IMENS: Apare numele unei VEDETE

pixabay.com
diverse, umbra, spion

Şeful serviciului de informaţii externe al Israelului (Mossad), Yossi Cohen, este în centrul unei anchete în urma acuzaţiilor că ar fi primit de la miliardarul australian James Packer bilete la spectacolele fostei sale logodnice, Mariah Carey, notează publicaţia Haaretz, care citează postul australian Channel 10.

Comisia pentru Servicii Publice verifică acuzaţiile conform cărora Yossi Cohen ar fi primit gratis de la Packer bilete în valoare de mii de dolari la un concert al divei americane. Postul Channel 10 a mai dezvăluit că oficialul israelian a fost invitat la apartamentul de lux de la hotelul din Tel Aviv unde era cazat miliardarul australian sau a avut acces neîngrădit la apartament atunci când acolo se afla şi Yair Netanyahu, fiul premierului Benjamin Netanyahu.

Citește și: Fostul șef al CIA AVERTIZEAZĂ: Ce urmează să se întâmple cu Donald Trump

Comisia va stabili dacă darurile oferite de Packer reprezintă favoruri sau beneficii ilegale. Cohen era, în acea perioadă, şeful Consiliului pentru Securitate Naţională şi a devenit între timp directorul Mossad.

Luna trecută, Channel 10 a dezvăluit că oficialul israelian a primit de la Packer şapte bilete la un concert susţinut anul trecut de Mariah Carey. Comisia verifică acum varianta lui Cohen, iar concluziile anchetei vor fi făcute publice în curând, anunță Agerpres.

Jurnaliştii de la Channel 10 au precizat că Yossi Cohen nu a răspuns solicitărilor de a comenta acuzaţiile care i se aduc. Sursa citată mai arată că James Packer intenţionează să obţină permis de reşedinţă în Israel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.