Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Pentru Klaus Iohannis ar fi fost mai bine să nu intre în rahatul cu penalii'

aktual24.ro
iohannis suparat

Stelian Tănase e de părere că Liviu Dragnea, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu au câștigat în campania electorală după ce Klaus Iohannis a refuzat să-i invite la parada de 1 Decembrie.

"Cred că pentru Klaus Iohannis ar fi fost mai bine să nu intre in rahatul cu penalii. E un discurs răsuflat, de anii 90 timpurii. Mai sunt 11 zile pină la scrutin si nu era deloc nevoie de inca o controversaă . Cei trei șutuiți Dragnea, Ponta, Tăriceanu au cisșigat voturi cu ocazia asta. Multe/puține, nu știu. De pierdut, nu au pierdut, cum a fost calculul. Remarc in acest context, că pentru unii capitala e Bruxelles, nu Bucuresti. Acolo vor să arate frumos la poză. Cei cei trei D,P,T ar vrea dși ei, dar nu prea ține. Acum insă pot poza în ostracizați, in victimele Sistemului, etc. Iohannis e acuzat de abuz, că vrea toată puterea, că nu e democrat, că încalcă legile, că nu va ține cont de rezultatul alegerilor parlamentare și va instala la Palatul Victoria guvernului săun ( necesar realegerii sale în 2019) . Poveștile astea se cunosc. Le vintură 24 din 24 de ore, pesedistii de frunte, și acoliții lor.

Citește și: VIDEO - Liviu Dragnea, mesaj neașteptat de 1 Decembrie: eu am încredere!

Nu prea stim să ne bucurăm. să fim sobri, moderați, uniti. Așteptăm azi măcar o repriză de huiduieli. Orice prilej e bu, ca să scoatem cuțitele. Foarte mult Caragiale în acest incident. Cearta face parte din ADN-ul nației. Parada de azi nu prea emotionează pe nimeni. E o formalitate, se bifează încă o acțiune la Ministerul Apărării. Televiziunile se vor arăta mari patiroate, si vor năvăli să ofere imagin. Adulții vor birfi politichie subțire la o bere in fața micului ecran. Numai copii se vor bucura, atît.", a scris Stelian Tănase pe blog-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.