Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

20 de percheziții, 16 persoane ridicate și duse la audieri

perchezitii

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, efectuează, miercuri, 20 de percheziţii domiciliare, într-un dosar în care se fac cercetări pentru exploatarea ilegală a unor agregate miniere, un număr de 16 persoane urmând să fie duse la audieri, precizează într-un comunicat de presă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov.

"La data de 25 mai a.c, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov efectuează 20 de percheziţii domiciliare într-un dosar penal la care se fac cercetări pentru comiterea de infracţiuni prevăzute de Legea Minelor Legea 85/2003. Activităţile vizează persoane bănuite că, în perioada 2012-2015, ar fi exploatat agregate miniere fără a deţine autorizaţiile prevăzute de lege, precum permise de exploatare, avize de gospodărire a apelor, avize de mediu şi alte aprobări necesare desfăşurării unor astfel de activităţi. Cantitatea de agregate exploatate ilegal şi valoarea prejudiciului cauzat bugetului de stat urmează să fie stabilite, în urma verificărilor efectuate împreună cu reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale şi ai Administraţiei Apele Române", se arată în comunicatul de presă.

Citește și: Ea e primul model INTERZIS pe Facebook: Cum arată femeia / VIDEO

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.