Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'25' al lui Adele - peste 10 milioane de exemplare în SUA și a primit Discul de Diamant/ VIDEO

Adele

Cel mai recent album al divei britanice Adele, ''25'', a depășit ștacheta de 10 milioane de copii vândute în Statele Unite. The Recording Industry Association of America (RIAA) i-a înmânat artistei o placă ce vine să certifice faptul că produsul discografic apărut pe piață în noiembrie 2015 a reușit să atingă această performanță, obținând Discul de Diamant, informează marți AFP, preluat de Agerpres.

Distincția i-a fost oferită cântăreței la o ceremonie ce a avut loc la Madison Square Garden din New York, locul în care aceasta a susținut recent șase concerte cu casa închisă.

Potrivit RIAA, albumul precedent al artistei, ''21'', s-a vândut în 14 milioane de exemplare în Statele Unite, cea mai mare piață din industria muzicală.

Adele, care a înregistrat un succes istoric similar în Marea Britanie, este singura artistă ce a reușit să vândă într-un volum atât de mare de când a luat amploare muzica în format digital, la începutul anilor 2000.

Alți artiști care au fost recompensați cu Discul de Diamant — însă, cu cel puțin un deceniu înaintea lui Adele — sunt Eminem, cu ''The Eminem Show'', Shania Twain cu ''Up!'', Britney Spears — ''Oops!...I Did It Again'', NSYNC — ''No Strings Attached'' și compilația Beatles ''1'', mai arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.