Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

5 pași pentru noul PNL

sigla noua pnl

PSD a eșuat pentru că a aplicat strategia „hai că-i mai ducem ușurel cu vorba”.

Noul PNL va evolua și va performa odată cu România. Iată 5 pași pentru a ne spori șansele: punem preț cu fapte pe înțelepciune, competențe, anti-corupție, modestie și ascultăm oamenii cu sufletul:

1.       ÎNȚELEPCIUNE: Politicienii noștri au înțeles că oamenii de rând NU sunt slugile politicienilor, ci politicienii SUNT în slujba cetățenilor.

2.       COMPETENȚE: Lumea s-a săturat de politicieni și de partide, dar pentru că democrație fără ele nu există, suntem obligați la o profundă reformă internă și la deschiderea largă a porților pentru cei care vor să se implice în politică și care nu mai vor să fie conduși de oameni mai slabi pregătiți decât ei.

3.       ANTI-CORUPȚIE: Continuarea curățeniei interne în partid și în instituțiile publice.

4.       MODESTIE: După atâta aroganță politicianistă, deși stiu bine câtă muncă e în spatele unei campanii, e timpul pentru o sinceră umilință, respectând victoria celor care au ieșit în stradă seară de seară, a celor din diaspora care au stat la cozi interminabile, a formatorilor de opinie din online, a tuturor românilor care ne-au fost alături. Vă mulțumim!

5.       ASCULTĂM: Să nu acceptăm traseiști politici pentru a clădi o șubredă majoritate parlamentară și să punem presiune pe executiv și premierul Victor Ponta pentru a-și asuma prin demisie lipsa de implicare și ignoranța la adresa diasporei și a românilor.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.