Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

60 de milioane de produse livrate în 10 ani din fabrica de componente electronice Continental

www.continental-mediacenter.com

Fabrica de componente electronice Continental din Timișoara a livrat 60 de milioane de unități în cei 10 ani de activitate. Două milioane de componente intră zilnic pe linia de producție și sunt fabricate 45.000 de produse în fiecare zi.

„Le mulțumim angajaților noștri pentru această reușită. Competențele lor au făcut această creștere posibilă. Continental finalizează în această perioadă a treia extindere a fabricii, iar produsele și liniile noi care vor fi instalate şi volumele mari anunţate din partea clienţilor presupun modificări aferente pe plan intern. Primul pas major întreprins în acest sens este completarea echipei, pentru toate pozițiile disponibile, la începutul anului 2017“, explică Franciscoxavier Pujol, directorul fabricii de componente electronice din Timișoara.

Citește și: 'Nivelul de trai, un indicator MAI BUN decât PIB-ul pentru creșterea economică'

Unitatea de producție aniversează 10 ani de activitate în Timișoara și are peste 1200 de angajați. Suprafața locației va crește în acest an cu peste 7.000 m2, la finalul lucrărilor, unitatea de producție din Timişoara va avea o suprafaţă de peste 21.000 m2. Aceasta este a treia extindere a spaţiului de lucru al fabricii, iar investiția se ridică la 12 milioane de euro, conform unui comunicat trimis pe adresa redacției.

„Îi felicit pe colegii mei din fabrica de componente electronice din Timișoara pentru atingerea acestui număr, de 60 de milioane de produse. Continental este lider tehnologic în domeniul automotive și continuă să investească în România în oameni și în echipamente de top. Acesta este motivul pentru care avem o creștere organică, lucrăm împreună, centrul de inginerie și unitatea de producție și continuăm dezvoltarea de software și produse inovative pentru mobilitate“, a explicat dr. Christian von Albrichsfeld, managerul general Continental România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.