Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

8 masterate oferă Facultatea de Relații Economice Internaționale din ASE care vă deschid oportunități profesionale excelente

Vă aștept să vă înscrieți la masteratele Facultății de Relații Economice Internaționale din ASE care vă deschid oportunități excelente profesionale. Astăzi este ultima zi disponibilă pentru înscrieri.
Pornim de la trei priorități:
1. nevoia acută de profesioniști în companiile românești care să le îmbunătățească acestora competitivitatea internațională; 2. nevoia flexibilității competențelor astfel încât schimbările tehnologice să fie oportunități, nu amenințări;
3. conectarea la cunoștințele oferite de programele de studii de la universități model la nivel internațional.
Facultatea de Relații Economice Internaționale este una dintre facultățile de renume din cadrul Academiei de Studii Economice din București, lucru confirmat și de faptul că este una dintre facultățile cu cea mai mare concurență la admiterea la programele de studii de licență din acesta an.
Facultatea de Relații Economice Internaționale formează specialiști cu pregătire superioară prin programele sale de masterat, 8 la număr, din care jumătate sunt în limba engleză.
Un mini-MBA, la costuri accesibile, Managementul Afacerilor Internaționale, este și un experiment extrem de reușit de colaborare cu practica. Începând cu anul 2016, masteratul în limba engleză este derulat în colaborare cu PwC România, consultanți din cadrul acestei companii și ai firmei de avocatură corespondente D&B David și Baias susținând cursul săptămânal de Antreprenoriat și Inovare, la sediul PwC. De altfel, masteratul care atrage și studenți străini, oferă un context intercultural de dobândire a unor cunoștințe și competențe la un nivel similar cu alte programe de studii internaționale.
Facultatea de Relații Economice Internaționale oferă și programe masterale de nișă, cum ar fi cel în Logistică Internațională, singurul de acest fel din România, pregătind studenții pentru o lume globalizată în care România exportă și importă mai mult.
Un alt program de specializare este Managementul Riscului Financiar Internațional (în limba română), ce propune, cu participarea unor specialiști CFA România, un concept nou de abordare a finanțelor internaționale.
Un alt treilea program de studii cu aplicabilitate reală în mediul de afaceri global este Managementul Proiectelor Internaționale, oferit în limba engleză.
Orientarea programelor de masterat de la REI nu este doar spre business, o mare parte din tradiția facultății vine din perspectiva instituțională a economiei internaționale. Astfel, regăsim două programe de studii, ambele cu predare în limba română, unul provocând la o perspectivă cu deschidere largă și altul de nișă: Economie Internațională și Afaceri Europene, respectiv Diplomație în Economia Internațională.
Comunicarea de afaceri în limba engleză a fost mereu o componentă esențială a învățământului de comerț exterior, fiind cunoscut faptul că studenții de la REI studiază două limbi străine cel puțin, engleza fiind obligatorie.
Programul de studiu pregătește specialiști în comunicare, necesari oricărei companii care dorește să aibă succes într-o lume globalizată.
Nu în ultimul rând, considerăm că studenții dobândesc cunoștințe de calitate de la profesori care își păstrează competențele integrând tendințele actuale. Astfel, programul de studii de Comunicare în limba engleză pentru predare și cercetare – EDURES se adresează cadrelor didactice și cercetătorilor.
Admiterea la programele de masterat se derulează în ultimele două săptămâni ale lunii iulie, cu înscrierea în zilele de 24, 25 și 26 iulie. Mai multe detalii la www.rei.ase.ro/admitere-masterat

Andreea Paul,

Conf. Univ. Dr. REI, ASE

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.