Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

89 de partide își cer înregistrarea, printre care „Partidul Pirat” și „Noua Ordine Mondială a Stăpânului Alpha și Omega”

partid1

partid1După schimbarea legislației electorale la finalul anului 2015, care permite unui partid politic să fie înființat cu doar trei membri, 89 de formațiuni își cer înregistrarea la Tribunalul București. Dintre acestea, doar 37 de cereri au fost admise.

Potrivit portalului Centrul pentru Inovare Publică, printre partidele declarate admise se numără „Partidul Getodacia”, „Partidul Pirat România”, „Forța Identității Naționale”, „Partidul Oamenilor Liberi” dar și mai celebrele „Uniunea Salvați Bucureștiul” și „Partidul M10”.

Printre formațiunile care nu au reușit să primească aprobarea de la Tribunalul București se numără „Partidul Comuniștilor”, „Partidul Național Țărănesc”, sau „Partidul Forța Pensionarilor”.

Dintre cererile depuse, o parte nu au primit încă un răspuns, printre acestea numărându-se „Noua Ordine Mondială a Stăpânului Alpha și Omega”, „Partidul Colectiv”, „Partidul Uniunii Pensionarilor și a Oamenilor Săraci din Maramureș”, „Partidul Revoluției a III-a Forță” sau „Partidul Dacismului Conservator Autonom”.

Sursa foto: stiripesurse.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.