Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A 24-a zi de proteste la Palatul Victoria

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam proteste Piața Victoriei

În jur de 200 de persoane s-au strâns joi seară, pentru a 24-a zi consecutiv, în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta împotriva Guvernului. Ei au purtat pancarte cu mesajele "Demisia", "Corupția ucide. Colectiv", "Rezist" și au scandat "DNA să vină să vă ia!", "Jos Tăriceanu, Dragnea și Grindeanu!" și "Zi de zi, aici vom fi!".

La ora 21,00, cei din piață au intonat Imnul Național și au aprins ecranele telefoanelor mobile, după care au scandat "Demisia!" timp de mai multe minute, așa cum au procedat și în zilele anterioare. Câțiva dintre cei din piață discutau despre modificarea în Parlament a OUG 51 privind contravențiile silvice.

* Seria de proteste împotriva Guvernului Grindeanu și a PSD a continuat și la Cluj-Napoca, unde, în Piața Unirii, s-au adunat peste 40 de persoane.

Protestul, programat să înceapă la ora 19,00, s-a încheiat în jurul orei 20,20, fără să mai fie scandări și fără tradiționalul, până acum două zile, marș prin zona centrală a orașului.

Protestatarii au spus că manifestația lor va continua și în zilele următoare, conform Agerpres.

La protestul de miercuri seară au fost 30 de persoane, iar cel mai mare număr de manifestanți a fost înregistrat la Cluj-Napoca pe 5 februarie, peste 50.000.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.