Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A ajuns în top 4 cei mai bogați pământeni, dar a pierdut toată averea: Ce a pățit un chinez

agenda.ro
bani

Situaţie uluitoare pentru un chinez. După ce a câştigat zeci de miliarde de dolari într-un singur an, acum a ajuns în spatele gratiilor. Autorităţile i-au pus gând rău şi tribunalul a decis că afacerea lui cu un cazino online a fost ilegală.

Citeşte şi: INCIDENT O deputată a fost REȚINUTĂ pe Aeroportul din Moscova

Chinezul de 46 de ani este acuzat ca a strans o avere care l-ar duce in topul celor mai bogati oameni din lume prin intermediul unui cazino online. “Zhou”, a fost judecat de tribunalul din regiunea Zhejiang, fiind acuzat ca in 2012 a infiintat un cazino online de pe urma caruia a castigat 57,8 miliarde de dolari. O astfel de avere l-ar aduce pe locul 4 in topul celor mai bogati oameni din lume.

Citeşte şi: DOLIU în lumea artei: Fiul marelui Constantin Brâncuşi a încetat din viaţă / VIDEO

Potrivit “Cotidianului Poporului”, Zhou si-a mutat in 2013 afacerea in Vietnam, de teama politiei chineze, insa abia un an si jumatate mai tarziu autoritatile din tara sa au deschis o ancheta. La momentul respectiv se inregistrasera deja peste 2 milioane de jucatori. In total, Zhou ar fi incasat in mod ilegal in jur de 580 de miliarde de yuani (aproape 84 de miliarde de dolari), insa o parte din bani au mers la complicii sai, conform ProTV. In 2016, Zhou a fost arestat de autoritatile vietnameze, la cererea Beijingului, iar in aprilie a fost extradat in China. Opt dintre complicii lui sunt cautati in continuare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.