Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A crăpat... ”bostanul”

Deputat Iacob Puscas - depunerea juramantului

Constat cu dizgrație atitudinea iresponsabilă a unui membru din Guvernului României, care, a dat dovadă de o îngustime a minții greu de imaginat la un asemenea nivel și care prin atitudinea sa știrbește imaginea Guvernului, rezultatele acestuia, unele în premieră națională, fiind trecute repede în plan secund.

Declarația domnului Bostan, ministrul Comunicațiilor, prin care acesta recomandă plata lunară pentru educația copiilor o sumă ”modică” (precum declară dânsul) de 100 de lei pe lună este lipsită de orice bun simț în condițiile în care și așa abandonul școlar datorat sărăciei, pregătirea slabă a elevilor datorată lipsei financiare a părinților este foarte mare, fără să mai amintim cuantumul salariului minim pe economie cu care trebuie să se descurce atâția și atâția români. Oare cum se va descurca o mamă cu 3 copii care are un salariu de 800 de lei pe lună și care, după inițiativa domnului Bostan, ar trebui să plătească 300 de lei pentru educația copiilor? Oare chiar merită poporul român să fie batjocorit în halul acesta?

Trebuie să știe și domnul Bostan că dreptul la învățătură este garantat prin art. 32 alin. 4 din Constituția României (sper că știe ce este Constituția României) care prevede că ”învăţământul de stat este gratuit, potrivit legii”.

Domnule Prim Ministru Dacian Cioloș, vă rog să luați măsurile necesare în privința domnului Bostan, pentru că ar fi păcat ca această poziție a dânsului să fie un argument pentru o moțiune de cenzură împotriva întregului Guvern.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.