Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A explodat BOMBA la Ministerul Finanțelor: Firma lui Viorel Ștefan, scutită de impozite

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorel Ștefan

Ziarul România Liberă prezintă o situație absolut incendiară: Firma ministrului de Finanțe, scutită de impozite! Consiliul Municipal Galați a scutit Navrom Centru de Afaceri SRL de plata taxelor pe clădiri și terenuri în 2017 și 2018, în timp ce alte 4.900 de firme gălățene pot spera doar la iertarea de penalități, informează romanialibera.ro

Una dintre firmele la care este asociat actualul ministru al Finanțelor, Viorel Ștefan, a fost scutită la sfârșitul lunii aprilie de Consiliul Municipal Galați de plata impozitelor pe clădiri și pe terenuri, atât pe 2017, cât și pentru anul 2018. Navrom Centru de Afaceri SRL Galați a primit, astfel, un ajutor de minimis constând tocmai în scutirea de taxe, facilitate de care beneficiază parcurile tehnologice.

Situația este încâlcită și edilii Galațiului au încurcat-o și mai tare. Asta deoarece Navrom Centru de Afaceri a închiriat 3.200 mp de birouri către Cons Management SRL, administratorul Parcului de Soft din Galați, dar niciuna din cele două firme nu are ca obiect de activitate progresul tehnologic.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.