Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A EXPLODAT dosarul 'Presa'

dna

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie fac este 20 de percheziţii, miercuri dimineaţa, în Bucureşti, la Cancan TV. Este vorba despre fapte de trafic de influenţă şi spălare de bani. Surse judiciare susţin că sunt implicaţi politicieni şi patroni de presă.

Peste 20 percheziții sunt efectuate de procurorii DNA, în legătură cu fapte de trafic de influență și spălare de bani comise în perioada 2011-2012. Potrivit surselor judiciare, sunt implicaţi politicieni şi patroni de presă. Se efectuează percheziții la Cancan TV SRL , din Bucureşti, firme, cabinete de avocatură, persoane fizice. După finalizarea perchezițiilor, vor fi audieri ale unor persoane.

UPDATE - OFICIAL DNA: Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție, comise în perioada 2010-2015.

În cursul zilei de 7 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 26 locații situate în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, dintre care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăți comerciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.