Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A explodat mămăliga în noul PNL: Război pe faţă între doi lideri

sigla pnl

Tensiunea latentă din noul PNL iese periodic la iveală, în forme explozive. În ciuda avertismentelor că scandalagii vor fi sancţionaţi, doi lideri îşi aruncă prin presă cuvinte grele. Conflictul a apărut în filiala judeţeană Cluj, între senatorul Alin Tişe (ex-PDL, fost preşedinte CJ Cluj) şi Mihai Seplecan (actualul preşedinte al CJ Cluj).

Mihai Seplecan şi-a anunţat intenţia de a candida la Primăria Municipiului Cluj-Napoca, în dauna lui Emil Boc. Ulterior, Alin Tişe l-a criticat prin intermediul presei pentru o măsură luată din poziţia de preşedinte de consiliu judeţean. Replica a venit tot în presă, sub forma unui atac dur cu trimitere la averea şi afacerile familiei lui Alin Tişe, cel acuzat de colegul de partid, fără ocolişuri, de tot felul de afaceri necurate. (Vezi AICI declaraţiile incendiare făcute de Mihai Seplecan!)

Vezi şi: SONDAJ - Ce procent ar obţine Emil Boc la alegerile locale

Alin Tişe lansează însă un contraatac pe Facebook şi îl numeşte "prost" pe colegul Mihai Seplecan. Senatorul spune că Seplecan este "prost fără şcoală care conduce destinele oamenilor şi care crede că şcoala poate fi înlocuită cu șmecheria interlopă, cu combinațiile şi cu delațiunile ordinare".

Ulterior, Alin Tişe revine cu un nou atac la Mihai Seplecan, ca un comentariu la o înregistrare video în care preşedintele CJ Cluj apare exprimându-se într-o limbă română plină de greşeli.

"Despre analfabetii care isi permit sa-mi atace familia , sotia si rudele. Acest fapt nu-l voi tolera niciodata acestor interlopi politruci analfabeti! Atacul la familia mea este mult mai grav decat atacul la persoana mea. Eu sunt politician si sunt obișnuit cu atacurile . Nu am atacat niciodata familia vreunui politician pentru ca nu sunt las. Insa familia mea nu face politica activa iar acesti interlopi care si-au permis nemernicia de a-mi ataca familia, vor primi din partea mea ceea ce merita. Familia mea este înaintea partidului si deciziilor de partid. Seplecan nu a înțeles asta. Problema analfabeților nu este ca nu știu sa scrie si sa citească, problema lor e cine a facut un film, nu ca nu cunosc limba romană. Cine a montat si cine a filmat, nu ce au vorbit si cum au vorbit din lipsa de carte. Atacul la familia mea facut de Seplecan nu va fi tolerat. Si nici uitat", spune Alin Tişe.

Vezi şi: Vanghelie de Cluj. Cum plânge limba română/ VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.