Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A EXPLODAT o organizație a PNL: liberalii vechi, înjurături ca la ușa cortului pentru PDL

sigla noua pnl

Anunțul lui Radu Mazăre că se va retrage de la Primăria Constanța i-a pus pe jar pe cei din PNL. După, zilele trecute șefa Alina Gorghiu a fost la Constanța și nu a înțeles nimic din ce se întâmplă acolo, ieri, lucrurile au explodat și s-a lăsat cu înjurături ca la ușa cortului.

Ședință cu scântei, sâmbătă, la Comitetul Județean Executiv al PNL Constanța. Vechile structuri ale PDL și PNL vorbesc împreună și se înțeleg separat, ceea ce a culminat, într-un final, cu înjurături și acuzații grave.

Cele două formațiuni nu s-au înțeles pe marginea mai multor puncte pe ordinea de zi și, la un moment dat, tensiunile au escaladat. Co-președintele PNL (PDL), Christian Gigi Chiru, a trebuit, alături de celălalt co-președinte, Gheorghe Dragomir, să intervină de mai multe ori să tempereze discuțiile, până când a venit vorba de „trădătorii PNL”.

Cei din vechea structură a PNL doreau încheierea unui protocol privind acești „trădători”, pe care cei din PDL nu l-au înțeles.

„Ce înseamnă un trădător? În funcție de ce?”, se întreba un PDL-ist, care a reamintit de plângerile penale pe care Dragomir le semna, în campania din 2012, împotriva lui Chiru.

Deputatul Victor Manea, din vechiul PNL, a luat foc și, cu mâinile în șolduri, s-a ridicat în picioare și l-a înjurat ca la ușa cortului pe nimeni altul decât șeful său direct, potrivit protocolului de fuziune, senatorul Gigi Chiru, ne-au precizat surse din vechiul PNL.

Co-președintele PNL nu a mai rezistat, a dat semnalul trupei PDL-iste și au părăsit ședința, lucrările rămânând neterminate.

„Domnul Manea are un stil propriu de a comunica. Până la urmă, nu a fost de natură să-mi aducă prejudicii. (...) Eu nu am fost atent la modul în care s-a manifestat deputatul Manea, chiar avem probleme mai importante decât comportamente nepotrivite, de nici nu știu cum să le numesc. Nu m-a afectat în nici un fel”, a spus Chiru, pentru stiripesurse.ro.

La finele lunii ianuarie, a fost adoptat la Consiliul Național al PNL ponderea membrilor liberali și democrat-liberali în Comitetele Județene Executive. La Constanța, 21 provin din vechiul PNL și 12 din fostul PDL.

Autor: Marius Florian

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.