Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost lansat primul intelectual pur-sânge în cursa pentru Primăria Capitalei / FOTO

Mircea Geoana Dumitru Bortun 5

Profesorul universitar doctor Dumitru Borțun, celebru dascăl la SNSPA (Școala Națională de Științe Politice și Administrative), este propunerea Partidului Social Românesc pentru Primăria București. PSRO-ul lui Geoană a reușit ce nu au reușit celelalte partide. Să găsească un intelectual autentic pentru bătălia pentru București.

“Nominalizările de până acum ale partidelor denotă o profundă criză de fond uman, absența unei politici pentru resursa umană, iar faptul că asta se reflectă în administrația publică e cel mai grav. Unde este moralitatea acestor oameni care conduc urbea și au și probleme cu legea. De curând DNA a găsit fraude la Apa Nova. A scăzut factura la apă între timp?”, a fost unul dintre primele atacuri ale proaspătului candidat al P.S.RO.

Citeşte şi: Lovitură uriașă a DIICOT: Procurorii au intrat în companiile ce vând materiale de construcții

Dumitru Borțun și-a lansat candidatura în mod simbolic la intrarea în Parcul Cișmigiu, în fața fostei primării a Capitalei. A condamnat proasta administrare a banului public și a dat primul semn clar pentru presă: nu mă interesează scandalurile și can-can-urile. “Se tot vorbește de dosare la CNSAS. Se vorbește de urmăriri penale. Justiția să își facă treaba. Pe mine nu mă interesează. Pentru că adevăratele probleme ale bucureșteanului sunt altele. În primul rând orele pe care le petrecem în fiecare zi în trafic, ore din viața noastră. Stând așa, parcă am fi fraierii primăriei. Mă îngrijorează că mii de bucureșteni vor muri la un eventual cutremur. Doamne ferește. Unde sunt studiile de management al riscului? Unde sunt fondurile alocate pentru deblocarea acestei situații de criză?”, a continuat profesorul universitar doctor. “Trei primari au făcut un pod. Vi se pare suficient? Un pod sub trei mandate. Eu nu sunt neapărat pentru proiecte “plecate de la 0”. Un nou prilej de a sifona banul public. Trebuie integrate vechile proiecte. Îmi doresc reabilitarea urbană a Gării de Nord, care trebuie urcată la nivelul podului (n.r. Basarab). Podul este pentru secolul 21, iar restul cartierului în secolul trecut”, a mai spus contondent Dumitru Borțun.

Citeşte şi: Mutare de ultimă oră a celor de la Paraziţii: Ce a făcut Cheloo / VIDEO

“În spate este Primăria Generală a Capitalei, care a fost evacuată pentru consolidare pentru că acel contract suspect pentru închirierea unui nou sediu arată modul în care se face politică cu bani publici în Primăria Generală. Dacă tot este o primărie curată, din punct de vedere al arhitecturii şi igienii, cred că adevărata curăţenie trebuie să se facă cu cei care vor popula această primărie, începând cu primarul general şi continuând cu deparazitarea administraţiei", a spus preşedintele PSRO, Mircea Geoană, conform unui comunicat de presă.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.