Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început pelerinajul de toamnă: lotul greilor politici care aud zornăitul de cătușe

sondaj

A început marele pelerinaj și s-a pregătit colecția de vară-toamnă a greilor politici care trec pragul Înaltei Curți de Casație și Justiție. Mulți dintre ei se află deja la recurs, asta după ce în primă instanță au primit ani grei de închisoare.

Citește și: Începe drumul lui Viorel Hrebenciuc

Doar joi, la ÎCCJ vor ajunge Elena Udrea, Alina Bica, Gabriel Sandu, Dorin Cocoş, Gabriel Sandu, Viorel Hrebenciuc, Darius Vâlcov şi Sebastian Ghiţă sunt câţiva dintre cei care vor ajunge în faţa magistraţilor.

Elena Udrea este judecată în dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă de fraudare a fondurilor europene, informează Digi24.

Dorin Cocoş ajunge în fața instanței pentru dosarul Microsoft, în care a fost condamnat în prima instanță la doi ani de închisoare cu executare. Procurorii vorbesc în dosarul Microsoft de o mită de 60 de milioane de euro şi de un prejudiciu adus statului de 27 de milioane de euro

Și Gabriel Sandu a fost condamnat tot în acest dosar la doi ani de închisoare cu executare. Mai mult, judecătorii au decis confiscarea a 2,19 milioane de euro de la Gabriel Sandu.

De asemenea, și dosarul retrocedărilor de pădure ajunge astăzi pe masa judecătorilor. Viorel Hrebenciuc şi-a recunoscut deja faptele în faţa judecătorilor de la ÎCCJ. Le-a povestit magistraţilor că a acceptat să intervină pe lângă funcţionarii unor instituţii din Bacău pentru ca Paltin Sturdza să intre în posesia a 43.000 de hectare de pădure. În schimb, fostul deputat urma să primească 12.000 de hectare, prin încheierea unui act adiţional pe numele fiului său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.