Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început RĂZBOIUL în PMP: Robert Turcescu îl DESFIINȚEAZĂ pe Traian Băsescu

basescu turcescu

Conflict incredibil în interiorul Partidului Mişcarea Populară. Deputatul Robert Turcescu a intrat în coliziune chiar cu preşedintele formaţiunii, Traian Băsescu. Fostul jurnalist a postat pe Facebook, un comentariu prin care dă de înțeles că este deranjat de anumite poziții adoptate de PMP, mai precis de președintele Traian Băsescu. Robert Turcescu spune că, din punctul său de vedere, orice compromis cu Liviu Dragnea şi PSD. este „inacceptabil”, posibilă aluzie la amendamentele pe care senatorul Traian Băsescu le propune la proiectul Legii grațierii.

Citește și: Ce visăm sâmbătă noaptea, se împlinește: Ce se întâmplă cu celelalte vise

Robert Turcescu îi readuce aminte lui Traian Băsescu o declaraţie făcută de acesta în 2016: „Am obligaţia că în numele democraţiei, împreună cu toate resursele politice ale micuţului PMP, să asigur o opoziţie fermă, fără compromisuri, fără jumătăţi de măsură. Asta este democraţia. Până la urmă, acesta pare să fi fost destinul meu în politică: opoziţia fără compromisuri la PSD”.

Citește și: Un rus și i-a gravat pe dinți pe Donald Trump și Vladimir Putin: Câți bani a dat / FOTO

„În ceea ce mă priveşte, când am devenit deputat PMP aşa am înţeles să-mi asum mandatul pentru următorii patru ani: am fost, sunt şi voi rămâne un opozant ferm al politicilor pesediste. Orice compromis cu Dragnea & co. este inacceptabil şi va duce la disoluţia Partidului Mişcarea Populară”, comentează apoi Robert Turcescu.

Citeşte şi: Călin Popescu Tăriceanu nu s-a înscris în cursa pentru șefia ALDE: 'Aştept ultima clipă'

PMP, mai spune el, „este un proiect viabil, necesar democraţiei româneşti, dar numai în condiţiile în care declaraţia preşedintelui Băsescu din decembrie 2016 va rămîne în permanentă actualitate. Asta este democraţia, adevărată democraţie: sistemul în care, adeseori, e mult mai necesară o bună Opoziţie, fără compromisuri, fără jumătăţi de măsură!”, a încheiat Robert Turcescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.