Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început RĂZBOIUL total! Miza noii ordini de după alegeri

pixabay.com
divers, umbra

Reprezentanții Administrației Statelor Unite ale Americii care au în „fișa postului” monitorizarea strictă a tot ceea ce se întâmplă în România vor privi de pe margine, de această dată, „măcelul” total care se va declanșa în zilele următoare în România cu ocazia începerii campaniei electorale, potrivit ziarului National.

Vezi și: O vedetă de la Antena 3 şi-a dat DEMISIA: Unde a plecat 'COȘMARUL' lui Traian Băsescu

„Si asta pentru ca SUA par sa-si fi schimbat din start strategia privind tara noastra, preferand sa aiba un „jupan” drept unic partener de discutii. Marea noutate este insa ca emisarii Washingtonului ar fi primit ordine sa nu se mai bage in aceasta lupta, lasand criteriul „selectiei naturale” sa stabileasca, cu victimele colaterale de rigoare, cine este cel mai puternic pentru a conduce Romania.

Tara care, pe langa faptul ca a ramas singurul partener strategic din acest colt de lume, va deveni si un veritabil „incubator de afaceri” pentru marii investitori americani. Drept urmare, prinzand deja de veste de decizia pragmatica a „stapanilor” de la Washington, sefi de servicii secrete si lideri politici s-au repezit deja sa „fure startul” si sa-si anihileze cat mai repede rivalii, pentru a le creste sansele de a ramane „in picioare” la apelul americanilor”, scrie într-un editorial Cătălin Tache.

În acest sens nu este exclus... și de fapt se conturează tot mai mult soluția lui Liviu Dragnea ca și premier, asta dacă și alegerile vor confirma că PSD e prima forță a țării și singura să coaguleze o coaliție consistentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.