Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A murit cel mai iubit profesor de la Facultatea de Jurnalism, Ferenc Vasas

Cel mai iubit profesor de la Facultatea de Jurnalism din București, Ferenc Vasas, a decedat în această după-amiază la vârsta de 73 de ani. Profesorul se afla de mai multe zile în comă profundă.

”De data asta este adevărat. Feri nu mai este printre noi. S-a stins la ora 17:20 la Centrul de îngrijiri paliative ”Sf Irina” din Voluntari. Voi reveni cu detalii despre ceremonia funebră”, au anunţat apropiaţii lui Ferenc Vasas pe Facebook.

Ferenc Vasas, cu o carieră de 40 de ani în presa scrisă şi audiovizuală, timp în care a fost, pe rând, colaborator în presa locală, redactor şi apoi redactor-şef (inclusiv al departamentului de ştiri regionale al TVR), a fost coautor al primului manual de jurnalism din România, dar şi profesor la Universitatea ''Lucian Blaga'' din Sibiu, la Universitatea Româno-Canadiană din Braşov, la FJSC şi la Centrul pentru Jurnalism Independent, informează Gândul.

P.S. Ferenc Vasas a fost ”cel mai al dracu' ungur”, după cum el însuși își spunea. Toți studenții care au trecut prin FJSC au avut de învățat enorm de la Profesorul Ferenc Vasas. Condoleanțe familiei îndoliate, unul dintre studenții veșnic recunoscători profesorului Ferenc Vasas.

Sursa FOTO: Vlad Petreanu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.