Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A murit deputatul Niculae Mircovici/UPDATE

Deputatul Niculae Mircovici, reprezentatul minorității bulgare din Parlament, a încetat din viață. Deputatul suferea de cancer la plămâni și în ultima perioadă a avut mai multe intervenții chirurgicale.

Citește și :Primele decizii la Camera Deputaților, după decesul lui Niculae Mircovici

Deputatul Niculae Mircovici era preferatul jurnaliștilor din Parlament. El era omul care prezenta deciziile luate de Biroul Permanent al Camerei Deputaților și explica, off-the record, legile sau deciziile mai tehnice ale deputaților.

De asemenea, Niculae Mircovici este cel care striga lista deputaților la apelul nominal, iar legenda spune că este singurul parlamentar care a reușit să cunoască toți deputații, după față, nume și prenume în această legislatură.

Mircovici, care s-a născut în comuna timișeană Cheglevici, pe 1 octombrie 1950, suferea de o boală gravă. Absolvent al Academiei militare, dar și cu studii de drept, Niculae Mircovici a fost ofițer activ în cadrul Ministerului Apărării Naționale. A fost comandatul Garnizoanei Timișoara, până când a fost trecut în rezervă la cerere, pentru a putea candida, în 2004, la Camera Deputaților.

Dumnezeu să-l odihnească!

___

Ultimele cuvinte ale deputatului relatate de soția sa:

Dumnezeu ma cheama la El ! si Faca-se Voia Ta Doamne!” au fost ultimele cuvinte ale iubitului meu sot. Odihna cea vesnica da-o lui, Doamne, si lumina cea fara de sfarsit sa-i straluceasca .Sa se odihneasca in pace .

___

Mesajul președintelui Camerei Deputaților:

După o îndelungă suferință, a plecat dintre noi deputatul Niculae Mircovici. Coleg şi prieten drag, va rămâne în amintirea tuturor ca un caracter puternic, mereu alături de oameni.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a spus Florin Iordache, președintelui Camerei Deputaților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.