Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A plecat din partidul lui Traian Băsescu, dar a primit o ofertă de la Partida Romilor

traian basescu capitan

Traian Băsescu a pierdut un om extrem de important din Mişcarea Populară. Acesta a demisionat din partid şi este foarte aproape de a se apropia de Partida Romilor. Profesorul Victor Iacobescu a primit de la un reprezentant al Partidei Rromilor oferta de a candida la funcţia de primar al Slatinei din partea acestei formaţiuni politice. Fostul preşedinte al MP Slatina nu a refuzat oferta.

Citeşte şi: INEDIT Ce a păţit un om politic la o emisiune: Răspunsul e genial

Victor Iacobescu a primit oferta de a candida din partea Partidei Rromilor de la Marius Căldăraru, inspector şcolar pentru minorităţi în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, care a lansat această invitaţie pe Facebook. „Să stii că noi, Pardida Rromilor, am fi onoraţi să candidezi din partea noastră!”, i-a scris Căldăraru lui Victor Iacobescu pe Facebook. Fostul preşedinte al MP Slatina i-a răspuns imediat reprezentantului Partidei Rromilor, în răspunsul său nefiind vorba de un refuz. „E prima ofertă cinstită, Marius! Ținem legătura!”, a scris, la rândul său, Victor Iacobescu pe Facebook.

Vezi şi: PSD avertizează: 'Nu vă jucaţi cu astea, aruncaţi lucrurile în aer! Putem să dărâmăm Guvernul'

Candidatul Mişcării Populare la funcţia de primar al Slatinei, profesorul Victor Iacobescu, preşedinte al MP Slatina, a părăsit, joi, partidul. Gestul său a fost urmat de alţi doi membri ai partidului, Elena Ene, vicepreşedinte al organizaţiei şi vicepreşedinte la nivel naţional, şi Ionuţ Comănescu, vicepreşedinte al MP Slatina. Motivul principal pentru care Iacobescu a recurs la acest gest este acela că noua conducere a organizaţiei nu l-a contactat în nici un fel pentru discuţii legate de paşii ce trebuie urmaţi în ceea ce priveşte candidatura sa şi strategia privind bătălia electorală pentru Primăria Slatina, spun cei de la oltalert.

Vezi şi: Scandal monstru în care e implicat Stelian Tănase: Cine îi cere daune uriașe în justiţie

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.