Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A vrut să-l omoare pe Barack Obama! Bărbatul a fost arestat

obama

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din statul american Wisconsin, a fost acuzat că ar fi ameninţat că îl omoară pe preşedintele Barack Obama, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare.

Cu ocazia vizitei lui Barack Obama în oraşul La Crosse, din Wisconsin, Brian D. Dutcher, un cetăţean în vârstă de 55 de ani, a lansat o ameninţare la adresa preşedintelui. Se pare că el i-ar fi spus unui ofiţer de securitate de la Biblioteca din La Crosse că "uzurpatorul este aici, dacă am vreo ocazie, îl voi doborî şi îl voi împuşca", referindu-se la Obama, care a fost joi, în Wisconsin, pentru a-şi promova propunerea de reformă privind plata orelor suplimentare.

Potrivit mandatului de arestare, Dutcher a recunoscut într-un interogatoriu cu agenţi Secret Service că a făcut remarcile respective în prezenţa ofiţerului de securitate.

În plus, se pare că Dutcher postase marţi, pe pagina sa de Facebook, un alt mesaj ameninţător la adresa preşedintelui: "Asta e! Joi voi fi în La Crosse. Sper să prind un unghi bun ca să îl împuşc pe acest preşedinte şarlatan. Este dreptul nostru constituţional să-l omorâm!"

El a recunoscut în faţa anchetatorilor din La Crosse că ameninţările pe care le-a făcut sunt serioase şi că "nu ar fi făcut acele declaraţii dacă nu ar fi avut intenţia de a pune în practică cele spuse".

Odată cu emiterea mandatului de arestare pe numele lui Dutcher, au fost luate măsuri suplimentare pentru a creşte nivelul de securitate pentru ziua de 4 iulie, în privinţa căreia există îngrijorări privind posibile atacuri teroriste, scrie mediafax.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.