Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acțiune de forță a PSD la DNA? Liviu Dragnea ar putea fi însoțit de grei ai partidului și miniști la audierile de la DNA

captura Antena 3
coada DNA

Președintele PSD și al Camerei Deputaților este citat în această dimineață la Direcția Națională Anticorupție (DNA). El va fi audiat în Dosarul Tel Drum și surse judiciare citate de STIRIPESURSE susțin că în urma acestor audieri (care se vor întinde pe toată ziua pentru că vor fi mai multe persoane audiate) Liviu Dragnea ar putea primi calitatea de suspect. Asta înseamnă punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva sa.

Rusia propune UNIREA României cu Moldova: O singură CONDIȚIE trebuie îndeplinită

Un zvon a circulat cu insistență în PSD aseară - liderii PSD și TSD s-ar mobiliza pentru a-l însoți pe președintele partidului la audierile de la DNA dând astfel un semnal de forță în fața a ceea ce ei consideră a fi o ”acțiune de intimidare a statului paralel”.

Zvonul este confirmat de o postare a fostului președinte al PSD, Victor Ponta, care susține într-o postare că ar fi vorba de membri ai Guvernului și parlamentari printre cei care ”sunt trimiși cu forța” mâine în fața DNA:

”Si tocmai cand ultima speranta este ca Tudose si oamenii ramasi normali din conducerea PSD sa faca ceva in acest sens - parlamentarii si ministrii PSD sunt trimisi cu forta de catre oamenii “Cartelului” maine in fata la DNA in fata ca sa isi arate “solidaritatate” cu Don Pablo Liviu Dragnea Escobar! Curata nebunie - mai lipsesc “tinerii” care au fost data trecuta sa il salveze de la ICCJ”, susține Victor Ponta.

Emil Constantinescu ȘOCHEAZĂ: 'Noi abuzuri, noi presiuni, noi Securităţi. Eu mi-am cerut iertare, nu au vrut să vorbească cu mine, au vrut să ne omoare'

Dacă informațiilor pe surse se vor confirma, atunci ar fi un al III-lea dosar penal pe numele șefului PSD. În primul, în Dosarul referendumul, a fost deja condamnat cu suspendare, iar în al doilea, cel cu angajările fictive de la CJ Teleorman, se află deja în faza de judecată (luată în acest moment de la zero după ce un judecător din complet a ieșit la pensie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.