Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accesul vizitatorilor în Turnul Eiffel, sistat temporar din cauza unei greve

Turnul Eiffel

Turnul Eiffel era în continuare închis marţi seara din cauza grevei personalului şi ar urma să rămână închis şi miercuri, a declarat un reprezentant al angajaţilor săi pentru AFP, informează agerpres.ro

Personalul de serviciu în tura de noapte votase marţi seara în favoarea grevei, a indicat un purtător de cuvânt al sindicatelor, Denis Vavassori.

Ludovic Orban nu se dezminte: Fostul lider al liberalilor RUPE TOT


Continuarea acestei acţiuni urma să fie propusă miercuri dimineaţa echipei de serviciu în timpul zilei şi 'date fiind motivaţia şi neliniştea personalului, Turnul Eiffel ar urma să rămână închis accesului vizitatorilor' şi miercuri, a estimat acest responsabil sindical. 

Închis pentru public de marţi, monumentul simbol al capitalei franceze primeşte de obicei circa 6.000 de vizitatori zilnic în această perioadă a anului şi circa şase milioane anual.

Radu Tudor, apel DISPERAT la judecători în procesul în care Kovesi le-a cerut daune IMENSE


O scrisoare deschisă adresată conducerii, semnată de 200 de salariaţi, denunţă în special lipsa dialogului social şi absenţa transparenţei asupra proiectelor legate de exploatarea monumentului. 

Sindicatele îşi exprimă îngrijorarea în special faţă de proiectele de lucrări din viitor şi angajările de cadre în timp ce cele de personal sunt 'îngheţate'. Ele subliniază că protestul a fost lansat în mod voluntar într-o perioadă în care Turnul este frecventat mai puţin - întrucât el primeşte de obicei câte 20.000-25.000 de persoane zilnic în timpul vacanţelor şcolare - cu scopul de a lăsa o 'posibilitate negocierii' 

Evocând revendicări "ilizibile şi neinteligibile asupra unor subiecte de tot felul, dintre care unele au fost deja tratate', directoarea generală a societăţii care exploatează Turnul Eiffel, Anne Yannic, a asigurat totuşi AFP că uşa ei "rămâne deschisă'. 

Turnul Eiffel utilizează serviciile a 300 de persoane

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.