Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident aviatic in Mexic. Un elicopter s-a prabusit

elicopter prabusit

Patru persoane şi-au pierdut viaţa vineri, în sudul Mexicului, în urma prăbuşirii unui elicopter ce aparţinea companiei de telefonie Telmex, proprietate a magnatului Carlos Slim, potrivit autorităţilor de stat din Oaxaca, informează AFP.

Condiţiile meteorologice, cauzate de un front atmosferic rece, au "favorizat prăbuşirea" aparatului de zbor, care transporta patru bărbaţi ce realizau lucrări la un modul de service, potrivit comunicatului autorităţilor.

Iniţial, autorităţile au anunţat că trei dintre cei patru pasageri şi-au pierdut viaţa şi că al patrulea, "rănit grav", a fost transportat la un centru medical. La puţin timp după, autorităţile au anunţat că şi al patrulea ocupant al elicopterului a decedat, în momentul sosirii la spital.

Potrivit presei locale, elicopterul a luat foc după ce s-a zdrobit la 500 de metri de terenul de sport al unei şcoli, în municipalitatea Santa Maria Chicholta, în zona montană Sierra Mazateca.

Carlos Slim, cu o avere estimată la peste 77 de miliarde de dolari, concentrată în special pe sectorul de telecomunicaţii, este al doilea cel mai bogat om din lume, după americanul Bill Gates, potrivit Forbes.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.