Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident cumplit. O vedetă TV și-a pierdut viața/ video - UPDATE

lumanare doliu

UPDATE Directorul Antena 3 a avut o primă reacție pe pagina de Facebook:

”Cum să accepți că un om tare bun pleacă să petreacă seara de Ajun cu familia și nu va mai ajunge niciodată? E nedrept! E inuman de nedrept! În seara aceasta am primit o veste cumplită: pierderea unui Om cum rar am cunoscut, Iuliana Gătej! 
Nici chiar gândul că în Noaptea de Ajun Dumnezeu îi cheamă doar pe cei mai buni dintre cei buni nu ne poate consola. Poate, cândva, o să acceptăm ideea fără a putea să o înțelegem! Sper doar ca familia ei de la Focșani să găsească puterea de a duce povara unei lovituri cumplite. Cealaltă familie a ei, cea de la Antena 3 și Observator, va rămâne veșnic neconsolată!”, a scris Mihai Gâdea.

____

Accident teribil pe DN 2 E85 chiar în Ajun de Crăciun. O tănâră, în vărstă de 30 de ani, și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea a ieșit în décor și a izbit un stâlp.

Din primele date, se pare că mașina pe care o conducea, un La Rover, a “mușcat” din marginea șoselei si a ieșit în decor, informează vrancea24.ro.

content-image

Dine nefericire, Iuliana Gătej, de origine din Focșani, jurnalist la Antena 1 și Antena 3 a decedat în urma impactului violent. Ea se ducea la Focșani pentru a petrece Crăciunul alături de părinți și de fratele său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.