Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav pe Valea Oltului. Trei persoane au murit, traficul este blocat

accident

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în județul Vâlcea, traficul rutier pe DN7 Brezoi - Sibiu este blocat, pe ambele sensuri, în zona localității Câineni, la kilometrul 230+ 300 de metri, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

Reperezentantul Infotrafic, Cătălin Bocai, a declarat la Antena 3 că este vorba despre o ciocnire frontală între un autotren şi o autoutilitară, care a avut loc înainte de ora 7. Traficul rutier ar putea fi reluat abia spre ora 9.

În urma accidentului, două persoane şi-au pierdut viaţa, iar o a treia a fost transportată la spital.

UPDATE 1: O a treia persoană implicată în accident şi-a pierdut viaţa.

UPDATE 2: După accident, cele trei persoane aflate în autoutilitară (dubă) au rămas încarcerate, la locul accidentului deplasându-se şi echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea care au intervenit pentru descarcerare şi acordarea de prin ajutor. 

"Accidentul de la Câineni a fost anunţat la ora 6,55. Sunt implicate un TIR şi o dubă şi s-au anunţat trei victime încarcerate, toate aflate în dubă. S-a acţionat pentru aproape o oră pentru descarcerarea victimelor şi acordarea primului ajutor. Cei trei ocupanţi ai dubiţei au decedat", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, potrivit Agerpres.

Persoanele decedate sunt şoferul şi cei doi pasageri ai dubei, care se deplasa dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea. Accidentul a avut loc pe fondul vitezei excesive, pe o ploaie torenţială, şoferul autoautilitarei pierzând controlul într-o curbă, unde a intrat în TIR-ul care venea pe contrasens, au mai precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.