Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT GROAZNIC cu două VICTIME: O mașină a ars în totalitate, iar un drum european e BLOCAT / FOTO

Traficul pe DE 581, pe raza comunei Costeşti, este blocat din cauza unui accident în urma căruia un autoturism a ars în totalitate, două persoane fiind rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Silvia Manta, maşina care a luat foc avea instalaţie pe gaz, care a explodat în urma impactului cu un alt autovehicul.

Citește și: Foarte interesant! Ce sume importante primește lunar Leonard Doroftei de la statul român, deși zice că moare de foame

'Din primele informaţii primite de la poliţiştii rutieri aflaţi la faţa locului, un cetăţean moldovean se deplasa pe ruta Vaslui - Bucureşti cu un autoturism dotat cu instalaţie pe gaz. La un moment dat, un autoturism i-a tăiat calea şi a intrat în coliziune cu maşina condusă de cetăţeanul din Republica Moldova, în urma impactului având loc o explozie la butelia de gaz. Ambii conducători auto au fost răniţi, ei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul', a declarat, pentru AGERPRES, Silvia Manta.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru stingerea incendiului, dar autoturismul a fost complet avariat. La faţa locului s-a deplasat şi prefectul judeţului Vaslui, Eduard Popica.

Citește și: Schimbare de proporții la Pro TV! Ce s-a întâmplat în această dimineață .

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.