Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident TERIBIL în Giurgiu: Patru oameni au murit arși de vii / UPDATE FOTO

breaking news

Patru persoane au murit, vineri, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme care circulau pe DN5 Bucureşti-Giurgiu, în zona localităţii Uzunu, circulaţia rutieră fiind blocată pe ambele sensuri la ora transmiterii ştirii, relatează Antena3.

"Potrivit primelor informaţii, pe DN 5, în dreptul localităţii Uzunu, pe sensul de mers către Bucureşti, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, în urma căruia patru persoane au decedat', a declarat pentru AGERPRES Cornel Vasilache. 

El a spus că poliţiştii fac cercetări pentru a afla contextul în care s-a produs accidentul şi identificarea victimelor. 

Potrivit ISU Giurgiu, impactul dintre cele două autovehicule a fost urmat de un incendiu. La faţa locului acţionează şi Detaşamentul de Pompieri din municipiul Giurgiu.

content-image

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la ora 15:15, în judeţul Giurgiu, traficul rutier pe DN5 Bucureşti – Giurgiu este întrerupt în zona localității Uzunu, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.