Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident TRAGIC în Barcelona: 48 de VICTIME. MAE, precizări de ULTIMĂ ORĂ - FOTO/VIDEO / UPDATE

breaking news

UPDATE: Consulatul General al României la Barcelona are în atenţie accidentul feroviar produs vineri în această localitate şi a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare privind existenţa unor cetăţeni români printre victime. 

"Până în acest moment, la nivelul oficiului consular nu au fost recepţionate solicitări de asistenţă consulară", arată Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Consulatul General al României la Barcelona monitorizează cazul şi este în contact cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări, precizează MAE

Percheziții MASIVE în mai multe județe: Acuzații de evaziune fiscală

*

Cel puțin 48 de persoane au fost rănite în gara „Franța” din Barcelona, după ce un tren nu a mai putut frâna și a intrat în stâlpul de beton de la capătul liniei, informează Digi24.

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 08.00 (09.00, ora României). În total au fost afectate 48 de persoane. 18 dintre ele necesită spitalizarea, iar 30 se află în curs de evaluare.

La locul accidentului s-au deplasat şase unităţi de urgenţă din cadrul Sistemului de Urgenţe Medicale (SEM). Serviciile de protecţie civilă au anunţat că a fost activată alerta Ferrocat, planul de urgenţă feroviară. Ferrocat le-a recomandat locuitorilor din Barcelona să evite gara Francia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.