Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACL, în război total cu Poşta Română

posta-romana

Alianţa Creştin Liberală (ACL) Sibiu a anunţat vineri că a depus plângere penală împotriva Oficiului Judeţean de Poşta Sibiu şi a directorului acestei instituţii, "pentru comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu şi divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice."

"În perioada 20-23 octombrie 2014 prin intermediul Poştei Române s-a distribuit un pliant în care sunt prezentate o serie de informaţii false şi denigratoare la adresa programului electoral al candidatului ACL la alegerile prezidenţiale. Acest pliant a fost distribuit de către poştaşi, exclusiv pensionarilor, în baza unui ordin de serviciu emis chiar de către directorul Oficiului Judeţean de Poştă Sibiu. Oficiul de poştă s-a substituit în mod concret PSD, desfăşurând activităţi de campanie electorală utilizând banii publici pentru distribuirea de materiale electorale", se arată în comunicatul ACL Sibiu.

Copreşedinţii ACL Sibiu, deputaţii Raluca Turcan (PDL) şi Mircea Cazan (PNL), acuză Partidul Social Democrat că "doreşte să acapareze toate instituţiile statutului". "Nu putem permite Partidului Social Democrat să acapareze toate instituţiile statului şi să folosească banul public în interesul de partid. Pentru acest şir nesfârşit de minciună, joc dublu şi sfidare a interesului public, Victor Ponta nu poate deveni preşedinte al României, iar cei vinovaţi de deturnarea banului public să răspundă în faţa instituţiilor statului", se mai afirmă în comunicatul ACL.

Citeşte şi: ACL, prima victorie majoră în războiul cu PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.