Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorii americani Aaron Eckhart și Jeffrey Dean Morgan filmează la Castelul Corvinilor / VIDEO

castelul corvinilor

Actorii americani Aaron Eckhart și Jeffrey Dean Morgan filmează în aceste zile, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, un spot de promovare a unui joc de strategie online.

Filmările se vor desfășura până pe 15 ianuarie, timp de câteva ore pe zi, în mai multe săli ale castelului. În perioada în care echipa de producție va lucra în acele săli, accesul publicului vizitator va fi limitat. "Se filmează un spot publicitar pentru un joc de strategie online. Scenariul prevede ca locație un castel medieval. La Castelul Corvinilor se vor filma câteva dintre secvențele clipului. Echipa de producție a solicitat confidențialitate în legătură cu acest spot", a declarat vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Primăriei Hunedoara, Elena Iancău.Actorul Aaron Eckhart este cunoscut publicului din România pentru rolurile din filmele "Cod roșu la Casa Albă" (2013), "Cod roșu la Londra" (2016) și "Sully: Miracolul de pe râul Hudson" (2016).

Jeffrey Dean Morgan a jucat în cunoscutul serial de televiziune "Anatomia lui Grey", dar și în mai multe filme cum sunt "Inamicul din Umbră" (2011) sau "Curierul" (2012), ce au putut fi văzute de cinefilii din România. Cei doi actori au sosit joi seara în România cu o cursă privată ce a aterizat pe Aeroportul din Sibiu, oraș în care sunt și cazați în cele trei zile de filmări de la Hunedoara. Castelul Corvinilor din Hunedoara apare ca decor în mai multe producții ale unor case de film europene sau americane, monumentul medieval fiind locul în care s-au turnat, printre altele, "Dragonheart 4", primul clip în VR pentru noaptea de Halloween realizat de canalul Discovery sau "Ghost Rider 2—Spirit of Vengeance".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.