Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Will Smith, 'avocatul' Netflix la convenția Comic-Con din San Diego

Will Smith

Actorul Will Smith și regizorul David Ayer au luat apărarea Netflix, platformă criticată pentru faptul că-și lansează simultan producțiile în serviciul de streaming și în sălile de cinema, cu prilejul prezentării filmului "Bright" la convenția Comic-Con de la San Diego, California, relatează vineri AFP, citat de AGERPRES.

"Este interesant să fii în avangarda unui nou mod de a consuma divertismentul. Sunt foarte nerăbdător să văd unde va duce asta", a subliniat joi Will Smith, care joacă în filmul "Bright", produs de Netflix, rolul unui polițist într-o lume supranaturală în care coexistă oameni, orci, elfi și zâne.

David Ayer, care a regizat și "Suicide Squad", a mulțumit serviciului american de streaming online pentru că i-a dat "toate instrumentele și resursele pentru a face acest film". "Atmosfera de pe platou a fost una de film independent", a adăugat el.

Citeşte şi: Uimitoarele sculpturi ale lui Virgilius Moldovan, în expoziţie la Timișoara

Lansarea filmului "Bright" este prevăzută să aibă loc în decembrie. Lungmetrajul va fi disponibil direct pe Netflix care, spre deosebire de Amazon, nu așteaptă 90 de zile după lansarea în săli pentru a difuza filmul pe streaming.

Regizorul Christopher Nolan ("The Dark Knight", "Dunkerque") a declarat în această săptămână într-un interviu pentru IndieWire că nu va lucra niciodată cu Netflix, din cauza "ciudatei sale aversiuni pentru susținerea filmelor de cinema".

Mare reuniune anuală a culturii populare, Comic-Conul se derulează între 20 și 23 iulie la San Diego și sunt așteptați aici circa 135.000 de fani ai science-fiction-ului și supereroilor, de multe ori deghizați.

Citeşte şi: DISPUTĂ pe Centenarul Marii Uniri. Ministrul Culturii cere RETRAGEREA unui deputat din comisie

Sâmbătă, actorul Chris Hardwick va prezenta lista de blockbuster-uri în curs de producție ale Warner Bros, printre care "Ready Player One" al lui Steven Spielberg, bazat pe romanul lui Ernest Cline, cu Tye Sheridan și Olivia Cooke.

Fanii așteaptă și extrase mai consistente din foarte așteptatul "Blade Runner 2049", continuarea filmului cult al lui Ridley Scott, produs de Alcon Entertainment, și a cărui acțiune este se desfășoară după 30 de ani de la primul film. Starurile Ryan Gosling și Harrison Ford vor apărea în fața fanilor, la fel ca și Robin Wright, Lennie James și regizorul Denis Villeneuve.

La convenție vor veni și "supererorii" Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller și Ray Fisher, care vor vorbi cu fanii despre noua superproducție "Justice League".

Citeşte şi: Social media, inundate de imagini după cutremurul care a lovit Bodrum în plin sezon estival .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.