Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAȚII de blat între PNL și UDMR

blat

Liderul Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, acuză PNL că ”s-a vândut UDMR-ului printr-un pact rușinos care prevede ca liberalii să-și păstreze președinția CJ Mureș în persoana lui Ciprian Dobre pe baza voturilor consilierilor din Consiliul Județean rezultat în urma alegerilor din acest an, iar UDMR să aibă cale liberă spre a câștiga Primăria din Târgu Mureș”.

Liderul naționalist cere PNL ”să facă public acest acord cu UDMR și să recunoscă în fața alegătorilor ce fel de trocuri murdare face pe seama românilor din Transilvania”. Diaconu mai vrea să știe ”dacă acest blat cu UDMR include și respingerea proiectului de lege depus de mine în Parlament și aflat acum în dezbaterea Senatului prin care se prevede folosirea exclusivă a limbii române în instituțiile statului român”.

Liderul PRU acuză ”pactul PNL-UDMR” că ”este un act de trădare al PNL la adresa Transilvaniei care va intra astfel și mai tare sub controlul organizației anti-românești și anti-constituționale care este UDMR”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.