Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații GRAVE în PNL: Cu ce se ocupă, de fapt, Raluca Turcan

Inquam Photos / Octav Ganea
Raluca Turcan

Raluca Turcan e șefa interimară, până la congresul din vară, a PNL, dar, mai nou, ea se ocupă și cu cenzura în partid. Cel puțin acestea sunt acuzațiile grave ale unuia dintre liderii liberali. La Antena 3, Virgil Guran, fost deputat în legislatura trecută, a dezvăluit cu ce se ocupă, de fapt, Raluca Turcan în PNL. Șefa liberală i-ar amenințat pe cei care nu respectă, în dezbaterile televizate, ”punctajul” de la partid și au curajul de a spune ce gândesc.

”Văd că deranjăm din nou conducerea partidului pentru că vorbim ceea ce gândim. E posibil chiar să mi se spună că nu mai reprezentăm partidul şi să nu mai mergem la o televiziune să vorbim în numele partidului, vă daţi demsia şi mergeţi în nume propriu. N-o să-mi dau demisia.

Dacă deranjez, să mă dea ei afară. PNL nu e proprietatea a 4-5 inși. Să mergem în ”surda” și să spunem că noi nu am greșit niciodată, nu am făcut niciodată, e grav. Doamna Turcan spune că deranjez. Eu am gândit mereu ca un liberal, trebuie să avem curajul să terminăm cu aranjamentul, cu oamenii care stau drepți în fața celor care nu au nimic de spus. Eu nu o să aplaud niciodată pe cineva care nu merită. Mi s-a reproșat că sunt pro-PSD.”, a declarat Virgil Guran la Antena 3.

Citește și: Kim Kardashian de Rusia a fost umilită de hackeri: Ce au publicat aceștia / FOTO + VIDEO

Conform lui Guran, mai mulți liberali sunt acuzați că nu spun la emisiunile la care sunt invitați ceea ce li se transmite de la partid și li s-ar fi cerut demisia din formațiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.