Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAȚII grave la adresa ministrului Agriculturii. SUSPICIUNI de epurari pe baze politice/DOCUMENT

achim irimescu

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, e una din vedetele ultimelor săptămâni. După ce ne-a spus cum e cu fructele pline cu pesticide, cum e salamul spălat cu oțet și cum au mers banii cu camionul din România, domnul ministru pare să se împotmolească chiar în propriul minister.

Se pare că domnia sa are o problemă cu colaboratorii în special și cu funcționarii din minister. A venit în minister cu un singur secretar de stat, Sorin Radu, dar care l-a părăsit  după doar două luni. La fel s-a întâmplat și cu consilierii personali (Miron Moldovan, etc), dar se pare că și cu secretarul general al ministerului.

Între timp domnul ministru a cerut și a obținut o Hotărâre de Guvern prin care a modificat organigrama ministerului pe motiv că e una prea stufoasă și cu prea multe funcții de directori.

"Vreau să o mai ușurez, să nu mai am o armată de directori generali adjuncți, directori și așa mai departe. Nu am un procent anume de reducere, dar în mod sigur o voi ușura. Adică, mergem pe eficiență. Unde s-a creat o direcție de dragul de-a avea un director, clar voi renunța.", a spus ministrul într-un interviu pentru Agerpres.

Organigrama nouă a fost însă atacată in instanța de contencios administrativ de angajați care au apelat și la premier pentru a stopa execuțiile despre care se spune că nu au nici o treabă cu eficientizarea ci cu excluderea incomozilor:

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.