Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAȚII grave la adresa parlamentarilor PNL: Au devastat. UPDATE: Conducerea hotelului neagă

gura humorului

Supărare mare la Hotelul Best Western Bucovina, din Gura Humorului. O delegaţie uriaşă, de 300 de persoane din noul PNL, a fost în această localitate pentru a lua decizii importante pentru partid. O sută de membri au fost cazaţi la acest hotel şi au lăsat în urma lor o imensă dezordine, relateaza click.

”Au făcut o mizerie de nedescris în camere, prosoape aruncate pe jos, multe sticle de alcool. Au venit băuţi pe la 3.30 noaptea şi au vrut să mai bea. Dacă au văzut că sunt serviţi la pahar, au intrat peste barman şi au luat sticlele”, ne-au declarat mai mulţi angajaţi.

Directorul hotelului, Romică Tămaş, nu a mai rezistat şi a scris pe contul PNL Suceava un mesaj dur. ”Mai întâi cultivaţi decenţa şi bunul simţ printre membrii partidului. Mai lăsaţi la o parte nesimţirea şi atitudinea de zei coborâţi pe pământ şi de stăpâni care merită totul. Aveţi respect pentru oamenii care muncesc, măcar când sunteţi în casa lor”, a scris directorul.

UPDATE -

Referitor la informațiile apărute în presa centrală privind eventuale incidente desfășurate pe parcursul șederii delegației PNL cazate la hotelul Best Western Bucovina, din Gura Humorului, doresc, în calitate de director general, să fac următoarele precizări:

 

Buna ziua,

Pe parcursul șederii delegației PNL la hotelul Best Western Bucovina nu s-au înregistrat niciun fel de incidente și nicio reclamație.

Declarațiile atribuite angajaților hotelului Best Western Bucovina, prezentate în materialul publicației Click.ro și preluate ulterior, fără o minimă verificare,  și de alte media, sunt neadevărate.

De asemenea, doresc să dezmint ferm postarea de pe contul de Facebook al PNL Suceava atribuită mie. Această postare nu îmi aparține și nu poate fi legată în niciun fel de numele  meu. Voi sesiza organelle abilitate pentru investigatii pentru a vedea cine este autorul postarii.

Romica Tamas

Director General Best Western Bucovina

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.