Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații HALUCINANTE ale lui Radu Moraru la adresa Laurei Codruta Kovesi

facebook.com
Laura Codruta Kovesi

Jurnalistul Radu Moraru o desfiinţează pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Cel poreclit Naşul face dezvăluiri incendiare despre şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un editorial extrem de dur pe nasul.tv. Intitulat 'Luluţa Kovesi a ajuns precum rochiţa pătată a Monicăi Lewinsky', textul e un adevărat rechizitoriu la adresa întregii cariere a lui Kovesi.

Citeşte şi: Cristi Borcea e TERMINAT! Gigi Becali îi plânge de milă: Anunțul făcut de medici

"Povestea Kovesi-DNA este un „story” de succes al SRI-ului lui Coldea. Te-am iubit Luluta, pina acum un an, dar te-am prins ca erai amanta SRI-ului si tare m-ai dezamagit!

1. Luluta a fost un procuror sef, la Sibiu, de doi lei. Niciun caz spectaculos! Era doar fata lui tata, cel mai longeviv procuror comunist din istoria Romaniei! La 33 de ani o ia Basescu de aripa si o pune ditamai Procurorul General.

2. Inmorminteaza Dosarele Revolutiei, Mineriadelor si il „albeste” pe Ion Iliescu! Scapa toti criminalii care au omorit romani dupa Revolutie!

Citeşte şi: Andreea Marin îl DISTRUGE pe Tuncay Ozturk: Mesajul dur al Zânei pentru soțul cu care e în divorț

3. Pentru merite „deosebite”, acelasi super Base, in negocieri cu Ponta, o pune ditamai sef la DNA! Pina in 2015 se remarca prin nimic! A fost doar amanta lui Coldea si sugatoarea Sistemului condus de Maior-Oprea-Ghita-Ponta! A fost „albita” la Doctorat exact cu doua zile inainte de votul de Suspendare a lui Base, in 29 iulie 2012!

4. Cind Base a fost prigonit de Sistem, Luluta s-a imbarcat pe corabia trista a lui Iohannis, via Coldea. Via FBI-ul lui Hillary Clinton! A executat tot ce i-a ordonat papagalul lui Hillary si al lui James Comey, Coldea multiinstelatul! Luluta a devenit „star system”!

Citeşte şi: Udrea şi-a definitivat lista celor 10 bărbaţi. 'Sistemul este condus de omul cu nume de penitenciar'

5. In decembrie 2016 Luluta a fost decretata „putin insarcinata”! Adica a plagiat doar 4% ! Exact cum Monica Lewinsky a prezentat opiniei publice americane o rochita pe care specialistii au descoperit citeva picaturi din sperma lui Bill Clinton! Asa cum obsedatul sexual nu a folosit prezervativ, stropind-o pe Monica, asa si Luluta! Si-a patat „rochita” de doctoreasa cu 4% picaturi de plagiat! A uitat sa-si puna „prezervativul”! Stiu ca va e scirba, imi e si mie!

6. Oricit ar linge „deontologii acoperiti” din presa aceste picaturi, vorba lui Iohannis, Luluta trebuie sa-si dea demisia fiindca a copiat „chiar si 3 rinduri” – citez din Marele Ficus Mut!

Citește și: Concursul care face RAVAGII printre tinere: Încearcă să prindă banii cu SÂNII / VIDEO

7. Dar ingroparea Lulutei vine chiar de la cei care i-au analizat Doctoratul: o lucrare de tot rahatul, care nu merita titlul de „dottore”, chiar daca Luluta s-a dus sa-si sustina „plagiatul” cu tot SRI-ul dupa ea!!! Luluta, in afara de faptul ca esti fata lui tata si sugacea SRI-ului, la propriu si la figurat, esti VARZA!!!", a tunat Radu Moraru.

Şi asta nu e tot. Radu Moraru trage o concluzie incredibilă. Jurnalistul spune că Laura Codruţa Kovesi a ajuns în fruntea mai multor instituţii pentru că a fost 'fata lu' tata'. "

”E suficient sa fii neica nimeni, dar fata lui tata, ca sa te puna Base si Ponta pe post de starleta DNA a SRI-ului! Si „pacalicea” Romaniei si a unui mapamond intreg! M-ai inselat Lulutzo! Ai compromis cea mai mare speranta de dreptate pentru milioane de romani! Tu ai fost doar „rochita” Sistemului Mafiot iar Coldea si-a invirtit trabucul in tine cum a vrut „muschiul” lui!

Citește și: Cea mai BIZARĂ prezentare de modă: Au prezentat haine ce se dizolvau și au rămas goale / VIDEO

Sa-ti fie rusine! Te-ai folosit de mine, te-am iubit, m-am luptat pentru tine dar tu m-ai inselat ca o „centurista! Tu si securistii tai! Ati facut „sex in grup” pe seama ROMANIEI livrindu-ne citiva penali pe care orice student la Drept i-ar fi arestat! Dar i-ati ratat exact pe cei care au distrus Romania! Ce coincidenta ?!? Lulutza, i-ai salvat si albit pe cei mai mari „gusteri” care au prabusit acest NEAM! Ai slujit 10 ani un Sistem Mafiot care a bagat Romania in bezna! Te astept la „spovedanie”!", a încheiat Moraru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.