Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzat de furt, jurnalistul Stelian Negrea vine cu o explicație: Erau bani din sponsorizări

stelian negrea

Jurnalistul Stelian Negrea a fost exclus din Asociația Ziariștilor Independenți din România (AZIR), acuzat că și-ar fi însușit fraudulos o parte din banii organizației. În replică, Stelian Negrea subliniază că reprezentanţii AZIR se încurcă în minciuni.

Detalii aici: Acuzații grave la adresa jurnalistului Stelian Negrea: Ar fi luat, fraudulos, banii unei asociații

Jurnalistul se apără printr-o postare pe facebook în care îi acuză, la rândul său, foarte dur pe cei de la AZIR. "Asa se intampla cand sefimea de la AZIR s-a vazut cu sacii in caruta. Cand se rugau de mine cu cerul si pamantul in august 2015 ca nu aveau nici un euro pentru congresul AEJ de la Sibiu din noiembrie 2015 nu mai invocau nici un fel de matrapazlacuri ci semnau contracte de reprezentare si comision prin care erau de acord sa imi dea 10% din incasari numai sa le aduc bani pentru organizarea congresului AEJ de la Sibiu.

Vezi şi: SCANDAL la Cluj-Napoca: Dacian Cioloş a pus ofițerii SPP pe un ziarist / VIDEO

Dupa ce le-am adus sponsorizari de 24.800 Euro si dupa ce s-a incheiat cu succes congresul AEJ de la Sibiu din noiembrie 2015 conducerea AZIR pur si simplu nu mai recunoaste contractul de reprezentare si comision pe care au decis sa-l rezilieze unilateral. Nu mai recunosc nici alte contracte pe care le-au semnat prin presedinta AZIR care acum se incurca in minciuni. Le poftesc pe distinsele doamne sa se adreseze Justitiei cum o voi face si eu pentru a-mi recupera sumele restante pe care le au restante fata de mine.

Vezi şi: Primarul interimar al Sectorului 4 cere demisia Primarului general interimar al Capitalei

Tin sa le reamintesc celor de la AZIR ca AEJ mi-a luat apararea in diferendele cu Antenele lui Voiculescu, ei neavand nici un merit. O sa fac publice atat contractul de reprezentare si comision semnat de presedinta AZIR cat si alte dovezi care sa arate ipocrizia si duplicitatea unor doamne ajunse la varsta senectutii", a scris jurnalistul pe Facebook.

Citește și: Polițistă filmată în timp ce făcea sex, la o petrecere, cu un coleg / FOTO 18+

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.