Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzatii de blat PNL-PSD

blat

PSD si PNL sunt acuzate ca instituie principiul ca politicienii maghiari sunt mai presus de lege dupa ce Camera Deputatilor a respins cererea procurorilor de incepere a urmaririi penale in cazul lui Laszlo Borbely. Deputatul Bogdan Diaconu, presedinte PRU sustine ca salvarea lui Borbely este o dovada de blat intre PNL si PSD.

"PSD, PNL și UDMR, blat rușinos pentru salvarea lui Laszlo Borbely

Deputatul UDMR Laszlo Borbely nu mai are nevoie să fugă în Ungaria ca Marko Attila pentru că PSD, PNL și UDMR s-au coalizat într-un blat rușinos pentru a-l salva de justiție. Este o palmă dată statului de drept, dar și o mare bilă neagră pentru Parlament și pentru partidele vechi din România care dovedesc încă o dată că nu pot renunța la metehnele trădării pentru interese personale.

Am avertizat de acum două săptămâni cele două partide românești să nu compromită Parlamentul României negociind pe ascuns salvarea lui Laszlo Borbely pentru interese de moment. PSD și PNL s-au compromis definitiv prin protejarea lui Laszlo Borbely, instituind astfel principiul că politicienii maghiari sunt mai presus de lege.

PSD și PNL sunt dovada vie că această clasă politică învechită trebuie schimbată din temelii pentru că reprezintă un cancer pentru societatea românească. Împreună cu UDMR care se crede stat în stat și nu recunoaște justiția din România, aceste partide trebuie să dispară de pe scena politică pentru că altfel România va merge din rău în mai rău", a scris Bogdan Diaconu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.