Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii explozive la adresa omului pus de Voiculescu să coordoneze publicarea datelor despre vaccinare/ REPLICA

stefan voinea

Ştefan Voinea, consilierul onorific al ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, s-a plasat singur în lumina reflectoarelor miercuri, când a susţinut că Ministerului Sănătăţii i-a fost restricţionat accesul pe platforma online unde se publică datele despre pandemie şi vaccinare. Faptul că un consilier onorific ajunge să coordoneze un domeniu de siguranţă naţională este depăşit în gravitate de acuzaţiile cu privire la faptele din trecut ale lui Voinea.

Cristian Vasilcoiu, fost consilier al Olguţei Vasilescu şi fost jurnalist, scrie despre Ştefan Voinea că ar fi fost implicat în falsificarea de carduri.

"Mă sunară niște polițiști în rezervă din Craiova natală: “Mă Coiule, ai îmbătrânit și tu, ai uitat când l-am săltat pe Voinea ăsta al mic, copilul ălora de la Gazeta de Sud, că era hacker și trăgea pe carduri?! Cum să îi dea ăstuia cineva acces în rețeaua aia?!” Na! Mai ziceți ceva!", scrie Vasilcoiu pe Facebook.

UPDATE - Ştefan Voinea răspunde într-o postare pe Facebook: "O minciună mizerabilă. Nu am fost niciodată arestat, reținut sau altfel implicat în ce insinuează Cristian Vasilcoiu, pe care îl voi da în judecată. Așa răspunde sistemul la transparență."

Ștefan Voinea afirma că tatăl său, Adrian Voinea, a înființat ziarul Gazeta de Sud în 1995, în Craiova cu banii primiți de la Eugen Arnăutu. Eugenu Arnăutu este un fost deputat român în legislatura 2000-2004, ales în județul Dolj pe listele PSD.

Informaţia apare şi într-un articol din publicaţia Ziua: "Persoane din anturajul lui Ștefan-Adrian Voinea povestesc despre faptul că acesta a avut o tinerețe tumultoasă, specifică, de altfel, beizadelelor. Se spune în zonă că în anii 2002-2003 acesta ar fi fost chiar reținut pe baza unor suspiciuni de utilizare de carduri false, acuzații de care ar fi scăpat sprijinindu-se pe poziția foarte influentă a tatălui său, acesta ar fi beneficiat de susținerea comisarului-șef Gheorghe Bică, fost șef al IPJ Dolj, reușind astfel să scape de acuzații și de orice urmă a acestora."

Cu toate acestea, Voinea are responsabilităţi uriaşe în cadrul Ministerului Sănătăţii, după cum el însuşi scrie pe Facebook: " În calitate de consilier onorific al ministrului Sănătății, coordonez activitatea de transparentizare cu privire la datele despre pandemie și vaccinare. Pentru acest lucru am avut acces la Registrul Electronic Național de Vaccinări printr-un cont cu permisiuni limitate. Acest cont permite doar raportări și nu oferă acces la date cu caracter personal."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.