Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații fără precedent: Ponta poate chiar a comis o crimă

ponta pre

”Sunt judecat pentru ce am făcut greșit în urmă cu 16 ani. Dacă omoram și tot eram iertat până acum”, a spus premierul la adevarul live.

Pentru declarațiile sale, Ponta este atacat de prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, într-un mod violent pe o rețea de socializare.

predoiu crima

”Ponta cerseste iertare pentru plagiat victimizandu-se, spune ca daca ar fi comis o crima acum 16 ani, in prezent era liber. Poate chiar a comis o crima in urma cu multi ani si acum e liber. Ma gandesc la cazul Panait. Gura pacatosului ...”, a scris Predoiu.

Aluzia la crimă a lui Predoiu se referă la un caz din 2002, când fostul procuror Cristian Panait s-ar fi sinucis. Inițial, s-a vorbit de crimă, iar printre cei suspectați, dar fără să se demonstreze, s-a aflat și Victor Ponta, fost coleg cu Panait.

Întrebat despre acuzațiile de plagiat, Ponta a spus azi: "Cea instituţională este următoarea: cei care mă acuză de acest lucru sunt în acelaşi timp cei care vorbesc despre statul de drept şi despre cât de importantă este decizia. Eu am o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care mă absolvă de această acuzaţie. Mai mult decât atât nu pot decât să mă duc, nu ştiu, la Tribunalul de la Haga. Deci, strict instituţional acesta este răspunsul meu. Al doilea răspuns, care e cu caracter personal: sunt acuzat de ceva ce am făcut rău, am greşit în urmă cu 16 ani. Dacă omoram pe cineva, după 16 ani cred că eram pus în libertate. Cred că am plătit preţul politic, moral. M-a afectat foarte tare, aş minţi să spun că nu m-a afectat tot acest scandal şi acuzaţia aceasta repetată. Am o întrebare: cam câte zeci de ani trebuie să plătesc pentru ceva ce, sigur, justiţia a zis că sunt nevinovat, dar o parte a opiniei publice mă consideră vinovat ?", a spus premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.