Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii GRAVE ale lui Adrian Mutu la adresa lui Nicolae Badea pe tema stadionului Dinamo: 'Nu are temei legal. Nu vrea să semneze documentul'

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan adrian mutu

La sediul Ministerului de Interne, Adi Mutu, Ionuț Negoiță și Monica Iagăr au discutat cu ministrul Carmen Dan despre noul stadion al lui Dinamo, anunțând la final că echipa alb-roșie va avea sigur o arenă nouă.

La întâlnire nu a fost prezent Nicolae Badea, fiind acuzat la final de Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo. "Domnul Badea, din păcate, folosește un stadion cu argumente legale fără temei. I s-a dat un document să-l semneze și nu l-a semnat. E semnat de toată lumea în afară de el".

gsp.ro a aflat că este vorba despre un act adițional pe care dacă Nicolae Badea îl semna, renunța fără nicio altă pretenție la toate drepturile pe care le are din asocierea cu CS Dinamo din care SC FC Dinamo este administrator al bazei sportive Dinamo pe perioadă nedeterminată.

Nicolae Badea nu a participat la întâlnirea de ieri fiind deranjat că nu a fost invitat pe cale oficială de cabinetul ministrului Dan. "Era dispus să participe la discuții, dar nu i se pare normal ca Adrian Mutu sau oricare persoană care nu are nicio funcție în minister să îl invite la discuții în numele ministrului", susțin sursele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.