Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii grave în dosarul Colectiv: 'Judecătorii ţin cont doar de varianta DNA'

judecator (1)

Acuzaţii grave sunt formulate în dosarul Colectiv şi dinspre inculpaţi către judecători şi procurori. Avocatul Marius Cehan și-a anunțat clienta, căpitanul de pompieri Antonina Radu, și pe familia acesteia, că nu mai poate continua să o reprezinte.

"A fost sincer cu noi, ne-a zis că nu poate să accepte să vadă cum judecătorul nu-i acceptă nici un argument și, în schimb, ia în brațe toate acuzele procurorilor", povestește unul dintre cei care au asistat la discuția rezilierii, potrivit tolo.ro.

Vezi şi: ULTIMA ORA. Procurorii au descins la locul tragediei COLECTIV

Avocatul Marius Cehan a confirmat renunțarea la contractul cu Antonina Radu. "Nu am reușit să asigur o apărare așa cum am vrut eu și cred că judecătorii militari în fața cărora am pledat țin cont doar de varianta DNA și nu-mi ascultau argumentele", motivează el, potrivit sursei citate.

După retragerea avocatului Cehan, prima instanță a decis eliberarea celor doi inspectori ISU, Antonina Radu și George Matei, acuzați de abuz în serviciu. Dar ei au rămas deocamdată închiși, ea la Tîrgşor, el la Rahova, în așteptarea apelului înaintat de DNA.

Unul dintre motivele pentru care avocatul Cehan a renunțat este faptul că DNA i-a dat acces la dosar abia după încheierea rechizitoriului. El a spus, atunci, că viteza cu care cei doi sînt trimiși în judecată nu ajută la aflarea adevărului.

Vezi şi: Expertiza în cazul Colectiv, finalizată. Raport de sute de pagini și anexe

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.