Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii GRAVE la adresa directorului de la Aeroportul Kogălniceanu. Poliţia face verificări - VIDEO

Politia Romana

Directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu este acuzat că a condus, miercuri, un autoturism în stare de ebrietate. Un angajat al Forțelor Speciale ale Poliției Române spune că l-a filmat pe Artagea când mergea haotic de pe o bandă pe alta. Bogdan Ionuț Artagea susține că el nu consumă alcool. Polițiștii constănțeni s-au autosesizat.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI: Gabi Oprea, întâlnire nocturnă cu Mihai Tudose (presă)

În replică, Bogdan Ionuț Artagea susține că el nu consumă alcool.

"Am ieșit din aeroport și apoi m-am întors pentru că am primit un apel telefonic. Asta a fost tot. Ce băut să fiu? Am înțeles că domnul Suru are ceva cu toată lumea. Nu înțeleg... Eu nu consum alcool pentru că am diabet. Nu m-a văzut nimeni consumând alcool vreodată. Puteți întreba pe oricine și veți vedea că eu nu consum alcool. Nici nu m-am uitat la acele filmulețe pentru că nu am de ce. Repet. Am ieșit din aeroport și am revenit în urma unui apel telefonic. De aici și până la faptul că aș fi condus băut...", a declarat, pentru "Replica", Bogdan Artagea.

Citeşte şi: Iohannis, întâlnire BOMBĂ în plin scandal politic. Preşedintele Consiliului European, vizită-surpriză în România

Imaginile au fost filmate în cursul zilei de miercuri, 11 octombrie. În unul dintre filmulețe se poate observa cum autoturismul ce se presupune că ar fi fost condus de către Artagea, rulează haotic, schimbând benzile de mers fără a respecta legile, iar la un moment dat chiar părăsește partea carosabilă.

Polițiștii constănțeni s-au autosesizat cu privire la aspectele semnalate și se fac verificări asupra aspectelor sesizate, urmând ca la finalizarea anchetei să fie luate măsurile ce se impun.

Citeşte şi:  LOVITURA anului în justiţie. Procurorii DNA, în impas în dosarul Belina (surse) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.