Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii grave la adresa unui fost politician: 'Am fost lovită cu copilul în braţe'

trilulilu.ro
pumn lovitura

Ies la iveală noi acuzaţii extrem de grave la adresa unui fost politician. Ex-soţia acestuia scoate la lumină foarte multe amănunte urâte din trecut. Irina Boureanu, fosta soţie a lui Cristian Boureanu, fost lider PDL îl loveşte extrem de dur pe ex politician.

Citeşte şi: SCANDAL DIPLOMATIC între Rusia și Germania din cauza unei machete a Reichstag-ului

Irina Boureanu spune că nu a fugit de acasă cu naşul ei de cununie, deşi acesta a fost motivul pentru care politicianul a divorţat. Aceasta susţine că totul a fost o înscenare şi că a fost bătută de către ex politician. ”În 2003, la trei ani de la cununia religioasă, eu şi Cristi am decis să divorţăm, pentru că aveam probleme, violenţa verbală şi cea fizică fiind cele mai grave. Cel mai decisiv fiind un episod în care am fost lovită în timp ce o aveam pe Ioana în braţe. Am hotărât de comun acord să locuiesc în aceeaşi casă, şi asta am făcut şi în 2004 când am divorţat. Însă, în tot acest timp, aveam vieţi separate, iar domnul Boureanu ştia de relaţia mea cu Sebastian Vlădescu, deci nu era vorba de înşelat, de infidelitate. Ţin să menţionez că nu Vlădescu ne-a fost naş de cununie, ci fiul său, Sebastian Alexandru şi mama sa. O simplă coincidenţă de nume. Am ales să ies cu el pentru că am găsit înţelegerea şi sprijinul unui om normal”, a explicat Irina Boureanu, potrivit click.ro.

Citește și: SCANDAL O profesoară a întreținut relații sexuale cu un elev, într-un parc / FOTO

Fosta soție a politicianului a mai povestit că într-o noapte, Cristian Boureanu i-a spus să nu vină acasă și să meargă să doarmă la un hotel. Întâmplarea face că fix în noaptea respectivă a fost fotografiată și i s-a pus în spinare toată povestea cu înșelatul. ”În noaptea aceea, Cristi a spus că e supărat şi să nu vin acasă. Am presupus că e supărat şi aşa am făcut. Am dormit la hotel pentru că nu aveam unde să mă duc, însa m-am trezit fotografiată în timp ce ieşeam din hotel, cu Sebastian. A doua zi, Cristi mi-a spus că nu mai am ce să caut acasă şi că nu o să o mai văd pe Ioana. Nu ştiu dacă a fost premeditată treaba asta”, a povestit Irina.

Citeşte şi: Și România? Donald Trump îi mulțumește lui Viktor Orban pentru sprijin

Cristian Boureanu a avut o reacție imediată la acuzațiile aduse de fosta soție și a apus că nu este nimic adevărat. ”Aceasta este cea mai mare dovadă că Irina Şoancă minte. Orice om care trece pe la biserică ştie că nu poate cununa un cuplu în faţa Domnului dacă el la rândul lui nu e cununat. Irina se încurcă în multe minciuni. Personal nu mă mai interesează deloc acest personaj, dar mă interesează că Ioana se distruge în fiecare zi la Irina. Dacă nu era aşa mincinoasă şi ipocrită, îşi creştea copilul. Restul sunt prostii spuse de o femeie care a trăit pe banii bărbaţilor toată viaţa. E o femeie de proastă speţă şi toată viaţa ei o să dovedească acest lucru”, a spus Boureanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.