Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii GRAVE la adresa unui fost şef PSD: 'Geoană, protejat de sistem. Posibil ofiţer acoperit'

Inquam Photos / Octav Ganea
mircea geoana

Acuzaţii deosebit de grave ale unui fost politician la adresa lui Mircea Geoană. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Cristian Rizea spune că fostul şef PSD ar fi protejatul sistemului şi, mai mult de atât, ar fi ofiţer acoperit. Mai mult, Rizea a povestit cum i-a dat 300.000 de euro împrumut lui Mircea Geoană, iar când a vrut să facă denunţ la DNA nu a mai dat de celebrul procuror, Jean Uncheşelu.

Citeşte şi: Veste imensă pentru românii din Marea Britanie: Ce a anunţat Theresa May

"Am confirmat că am depus documentele în instanţă. Am un dosar făcut de DNA. Toţi oamenii politici se victimizează, eu nu. Sunt cercetat pentru o presupusă faptă de trafic de influenţă. Eu am returnat cei 300.000 după ce i-am împrumutat. Când am văzut că sunt linşat mediatic şi cariera mi-a fost distrusă, am decis să spun adevărul. I-am spus lui Uncheşelu de la DNA că am dat banii înapoi şi s-a luat cu mâinile de cap. şi mi-a zis să mă întirc a doua zi. Nu mi-a mai răspuns doi ani de zile.

Citeşte şi: Planul lui Klaus Iohannis, devoalat la România TV: Traian Băsescu ştie ce va fi la consultări

În 2008 i-am dat lui Mircea Geoană 100.000 de euro cash. Să se ia conforbirile cu familia Bazac şi Geoană. Să se verifice dacă am fost sunat. Geoană a insistat să ia banii. Am zis că să îi duc personal, a zis că nu se poate. Toţi ştiau că după 6 luni să mă gândesc să preiau portofoliul industriilor. Am luat banii de la cine am împurmutat şi am dat banii pentru Geoană pentru campania electorală", a dezvăluit Rizea.

Seria acuzelor şi dezvăluirilor lui Cristian Rizea nu s-a oprit aici. "Băsescu a confirmat ce spun eu. Geoană e protejat de sistem. E posibil să fie ofiţer acoperit, e o posibilitate. Se vorbeşte în piaţă asta. Am informaţii de la înalţi oficiali de la SRI. Am spus de 4 colegi de-ai mei din conducerea PSD că au legături cu serviciile secrete şi au sărit că mă dau în judecată. Niciunul nu m-a dat, abia aşteptam. Le spuneam de unde ştiu. Cine stă cu curul pe dosarul lui Geoană, ar fi bine să-şi mişte curul şi să vedem că justiţia se mişcă pentru toţi", a mai spus fostul politician.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.