Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii GRAVE pentru un ŞEF din Direcţia Generală Anticorupţie. Mărturii CUTREMURĂTOARE - VIDEO

DGA

Şeful Direcţiei Generale Anticorupţie Călăraşi, acuzat de propria soţie că a bătut-o, a umilit-o şi chiar a filmat-o în momentele intime. Femeia, doctoriţă de meserie, a povestit pentru România TV coşmarul prin care a trecut alături de soţul ei. Bărbatul neagă însă toate acuzaţiile.

Doctoriţa Cristina Ciobanu povesteşte în detaliu chinurile la care a fost supusă. "Aveam patru locuri de muncă. Lucram în patru locuri, să pot să-i întreţin lui familia, copiii, părinţii şi pe el, să-i ofer plimbări şi tot ce avea nevoie. Mă hăituia! În atâtea locuri de muncă...să-i aduc bani! Nu se mai satură! Şi-mi spunea că sunt sclavă. Că un sclav trebuie să muncească. Nici naziştii n-ar face aşa ceva. Şi-a bătut joc de cinci ani din viaţa mea", a povestit femeia, pentru România TV.

Citeşte şi: Episodul Ţuţuianu se REPETĂ. Comunicatul MApN care îl CONTRAZICE pe ministrul Fifor

"Îmi prindea mâna de la încheietură! Te durea atât de tare că te imobiliza! Ajungeai în genunchi! Îmi dădea la pumni în cap, în plex, în ficat... Până nu mai auzeam, nu mai vedeam. Am avut mâna pusă-n gips, am avut coaste rupte tot atunci. Mi-a prins mâna la portiera maşinii, între portieră şi pragul maşinii", spunea ea.

Femeia spune că soţul a trecut ulterior de la bătaie la ameninţări cu moartea. "Mă bătea de faţă cu fiica mea. M-a bătut într-o dimineaţă cu cureaua peste sâni, când ea trebuia să plece la şcoală, că n-avea cusută o gaică la pantaloni. Colegii de la Ambulanţă ştiu câtă bătaieam mâncat. Mă vedeau mereu vânătă. M-au văzut cu mâna ruptă. Am stat trei luni cu mâna ruptă. Mă-nregistra în casă şi în momentele intime. Şi când mă abuza! Mă bătea şi mă înregistra! Mă filma! Am sesizat superiorii lui. La un moment dat, în vară, zicea că vrea să mă omoare!", a mai dezvăluit aceasta chinurile prin care a trecut.

Citeşte şi: Preşedintele CCR, NEMULŢUMIT de activitatea instituţiei. Ce reproşuri are Valer Dorneanu

Şeful DGA Călăraşi, Nicolae Ciobanu, neagă toate acuzaţiile pe care i le aduce soţia lui.

Scandalul de la Călăraşi a explodat în vară, odată cu apariţia unor stenograme DNA, cercetare în urma căreia procuroarea Antoaneta Nestea de la Parchetul Călăraşi a fost exclusă dn magistratură fiind acuzată că făcea dosare penale "din dragoste". Mai exact îi căzuse cu tronc şeful DGA care după ce i-ar fi refuzat avansurile s-ar fi apropiat prea tare de o doctoriţă pe care tocmai o ancheta. Nicu Ciobanu, care s-a căsătorit ulterior cu doctoriţa, le-a povestit procurorilor DNA cum a fost ademenit de Antoaneta Nestea într-un hotel de la munte.

Citeşte şi: Complot în numele Statului Islamic, DEJUCAT de autorităţi. Care era ţinta jihadiştilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.