Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii incredibile: Năstase spală bani în guvern (presă)

romaniatv.net
guvern ciolos

Acuzaţii fără precedent. Jurnalistul Cătălin Prisăcariu susţine că Alexandru Năstase, secretar de stat în guvernele lui Victor Ponta şi Dacian Cioloş spală bani în Guvern.

"Ca orice pesedist respectabil (cu sau fără carnet de partid), Alexandru Năstase are prea mulţi bani şi prea puţine justificări pentru banii ăştia. Şi mai are şi nişte falsuri grosolane în declaraţia de avere.

Citeşte şi: Ion Cristoiu demască planul lui Victor Ponta şi Liviu Dragnea

Ne‑am adus aminte de Alexandru Năstase săptămâna trecută, când am citit în Monitorul oficial că omul a fost eliberat din funcţia de şef al DISPPP „la cerere“. Premierul Cioloş l‑a mai ţinut pe pontacul ăsta care i‑a urmat lui Şova încă două luni în Guvern după ce a picat Ponta. Şi probabil l‑ar mai fi ţinut dacă Năstase nu s‑ar fi plictisit să nu aibă şi el cu cine discuta despre o spălare de bani, un contract dat pe ochi frumoşi de partid şi alte fineţuri asemenea. Cu ocazia asta, ne‑am aruncat un ochi prin declaraţiile de avere ale lui Alexandru Năstase, să vedem cum i‑a mers.

Citeşte şi: Specialiștii spun că o să fie decretată STARE DE URGENȚĂ: Anunțul făcut de Transgaz

Pe lângă conturile (măricele) şi salariile (vai de ele) lui şi ale soţiei, dividendele ne‑au atras atenţia. Cele obţinute de pe urma a două sereleuri: Ad‑Hoc Advertising SRL şi Knock Outdoor Media SRL. Să analizăm, mai întâi, ce a menţionat Năstase în declaraţia de avere că ar fi încasat de la Knock Outdoor Media SRL şi ce zice statul, prin Ministerul de Finanţe, că ar fi produs. Astfel: în anul financiar 2014, Năstase a declarat că, împreună cu soţia, a cules dividende de 25.500 de lei. În acelaşi an financiar 2014, însă, Ministerul de Finanţe spune că Knock Outdoor Media SRL nu a avut profit, deci nu avea de unde să împartă dividende, ci a avut pierderi de 23.753 de lei", spune Prisăcariu care scoate la iveală şi mai multe documente.

 

content-image

 

content-image

 

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.